• martie 31, 2017
  • No Comment

Viața culturală a Turzii: Teatrul Aureliu Manea – agendă bogată pentru luna aprilie

Programul lunii aprilie debutează cu spectacolul „Nuntă cu navetiști” ce va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 19. Piesa, în regia Dan Mirea, se anunță un adevărat regal de comedie, prezentat de Teatrul de Vest din Reșița.

Artiși ai Filarmonicii Transilvania, din Cluj-Napoca, vor cânta ”Anotimpurile” de Vivaldi, într-un concert ce va avea loc joi, 6 aprilie,  de la ora 19.

Întâia premieră, producție a Teatrului ”Aureliu Manea” din programul lunii aprilie va avea loc în data de 8,  de la ora 19, cu spectacolul „În căutarea sensului pierdut” o adaptare după Ion Băieșu, în regia lui Muriel Jakab-Manea. “Originalitatea lui Ion Băieșu constă în patetismul și inteligența cu care exprimă  grotescul banalității” a apreciat regizorul Muriel Jakab-Manea.

Tot în agenda culturală a lunii aprilie se mai înscrie Cvartetul Transilvan, actorul Dorel Vișan, Teatrul de Nord din Satu-Mare, cu un spectacol în limba maghiară, actorul Ioan Isaiu alături de echipa sa, dar și o a doua premieră a Teatrului Aureliu Manea din Turda.

„Avem spectacole și evenimente pentru toate gusturile. Vă așteptăm în casa noastră cu mare drag. În prima parte a lunii nu ratați spectacolul În căutarea sensului pierdut. Sunt foarte fericit că există cineva care l-a moștenit  pe Aureliu Manea și mă refer aici la talentul acestuia. Fiica sa, Muriel Manea, îi calcă pe urme și cred cu tărie că alături de această tânără echipă care se formează acum, acest teatru va fi apreciat la nivel național și internațional” a spus managerul teatrului, actorul Cătălin Grigoraș.

Agenda spectacolelor pentru copii cuprinde, în luna aprilie, reprezentațiile cu piesele ”Hocus Pocus” – sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 11, apoi ”Vulpea pedepsită” – duminică, 2 aprilie, specatcol urmat de ”Cenușăreasa” – duminică, 9 aprilie și de ”Pinocchio” personaj ce revine pe scena Teatrului ”Aureliu Manea” duminică, 23 aprilie, ziua sărbătoririi Sfântului Gheorghe, patronul spiritual al Turzii. Seria spectacolelor dedicate copiilor se încheie duminică, 30 aprilie, cu spectacolul ”Tărâmul spiridușilor”.

Un bilet la spectacolele pentru adulți costă 15 lei, preț întreg, respectiv 10 lei, preț redus, pentru studenți, elevi și pensionari. La spectacolele pentru copii, biletul costă 8 lei pentru părinți și  6 lei pentru cei mici.

Pentru toate spectacolele lunii aprilie biletele s-au pus în vânzare atât pe site0ul instituției (teatrulaureliumaneaturda.ro, tomtix.ro sau facebook.com/teatruturda), cât și la agenția de bilete a teatrului.

Alte articole

Concert de colinde

Concert de colinde

Tenorul Sergiu Chirilă și baritonul Florin Sâmpelean vor colinda la Turda. Aceștia vor susține un concert de colinde românești și străine,…
Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda s-a construit un nou partid social-democrat. Din cel vechi a rămas doar sigla

Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda…

Rămasă fără sediu și fără membri, după ruptura din 2020, când primarul Turzii, Cristian Matei, împreună cu toți consilierii social-democrați din…
Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:  Lecția nr. 1 – Cum se ia caimacul de pe ”cafeaua” pentru care au muncit alții (pamflet, pe jumătate)

Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:…

În politică, indiferent de cumetriile pre- sau post electorale, fiecare își numără singur voturile. Iar după scrutin, politicienii care au trecut…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *