• martie 23, 2017
  • No Comment

Terapie bioenergetică – Terapeutic Touch

Terapeutic Touch este o terapie energetică vibrațională, simplă și foarte puternică , prin care zona cu probleme a pacientului este pusă în rezonanță cu energiile vitale amplificate ale bioenergoterapeutului. Scopul terapiei este aducerea pacientului în stare de echilibru în care corpul fizic, mental, emoțional și spiritual să beneficieze de vindecarea cauzei bolii și nu a efectului acesteia.

Terapeutic Touch constituie o formă de terapie energetică relaxantă, fără efecte secundare, care poate fi combinată cu tratamentele medicinei clasice. Prin aceste terapii se localizează zonele cu dezechilibru energetic, se curăță, se echilibrează și se încarcă câmpul energetic sau se transmit vibrații energetice foarte ridicate, fiind astfel stimulată capacitatea naturală de autovindecare a organismului.

Terapia bioenergetică Terapeutic Touch este utilă în tratarea multor tipuri de afecțiuni, printre care cele ale coloanei vertrebale, tulburari endocrine, afecțiuni renale, afecțiuni digestive, afecțiuni circulatorii, afecțiuni ORL .

Aplicarea acestei terapii energetice permite obținerea și menținerea unei stări bune de sănătate, la nivel fizic, mental, emoțional, limpezime și pace interioară. În cazul terapiei Terapeutic Touch  se lucrează pe cauză, nu pe simptome și nu necesită încrederea specială în terapeut sau în metodă, fiind mult mai importantă încrederea pacientului în sine și în propria sa viață .

Terapeutic Touch se aplică pentru preveniea bolii, pentru protejarea sănătății mintale, pentru reușita calmării și a comunicării. Se folosește cu succes în cazul bolilor psihice. Există aproximativ 600 de studii si rapoarte ce descriu experiențe terapeutice folosite în toata lumea, pentru vindecarea bolilor psihice. Între acestea se află și un studiu pentru aplicarea metodei Terapeutic Touch în cazul problemelor de sănătate mentală. Ca urmare a folosirii terapiilor energetice Terapeutic Touch în cazul pacienților se constată instalarea unei stări de relaxare, îndepărtarea durerilor și a  anxietății. Terapia ajută și în cazul tulburărilor de somn. În momentul în care comunicarea prin cuvinte nu mai este posibilă cu pacienții care prezintă probleme de sănătate mentală, comunicarea energetică prin Terapeutic Touch reprezintă o nouă șansă acordată acsetor pacienți pentru îmbunătățirea relațiilor acestora cu familiile și cu persoanele specializate în ingrijirea lor, în spitale, ospicii și în alte instituții similare.

Terapeutic Touch se concentrează pe creșterea calității calmării și a percepției, care în combinație cu diferite tehnici urmărește armonizarea câmpurilor energetice ale pacienților.

Să nu uităm că doctorul tratează și Dumnezeu vindecă.

 

Praxis pentru Terapie Alternativă

Saarbrücken 66111

Mara Daniela Iurian

Bioenergie Terapeut , Chimist

Studentă la Psihologie – Institutul Paracelsus Saarbrücken

 

 

Facebook : Alexandrina Daniela Iurian

Google+ : mara iurian

 

Tel.: (49)15739239693

e-mail : daniela.iurian@yahoo.com

Alte articole

Concert de colinde

Concert de colinde

Tenorul Sergiu Chirilă și baritonul Florin Sâmpelean vor colinda la Turda. Aceștia vor susține un concert de colinde românești și străine,…
Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda s-a construit un nou partid social-democrat. Din cel vechi a rămas doar sigla

Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda…

Rămasă fără sediu și fără membri, după ruptura din 2020, când primarul Turzii, Cristian Matei, împreună cu toți consilierii social-democrați din…
Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:  Lecția nr. 1 – Cum se ia caimacul de pe ”cafeaua” pentru care au muncit alții (pamflet, pe jumătate)

Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:…

În politică, indiferent de cumetriile pre- sau post electorale, fiecare își numără singur voturile. Iar după scrutin, politicienii care au trecut…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *