• martie 15, 2017
  • No Comment

Compania italiană MAPEI a devenit sponsor al formației de handbal masculin Potaissa Turda

Din 15 martie, MAPEI, unul dintre cei mai mari producători din lume de adezivi și produse chimice pentru construcții a devenit sponsor al formației de handbal masculin Potaissa Turda, ce ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii Zimbrilor.

Referindu-se la decizia grupului MAPEI, ce a hotărât să sponsorizeze echipa de handbal masculin Potaissa, primarul Turzii, Cristian Matei, a declarat: „Am promis în repetate rânduri că voi face tot posibilul ca această poveste frumoasă a echipei noastre de handbal Potaissa Turda să ajungă departe! Așa cum am mai spus încă de când am lansat această inițiativă, un parteneriat intens cu mediul de afaceri va face ca această echipă să ajungă și mai sus și să ia o greutate de pe umerii administrației locale. Asistăm astăzi (n.r: miercuri, 15 martie 2017) la un mare succes, un pas important, moment în care acestei echipe i se alătură compania MAPEI, fiind o asociere pentru care m-am luptat și care ne onorează.

Mulțumesc reprezentanților companiei MAPEI pentru decizia pe care au luat-o și mă bucur că de acum înainte Potaissa Turda va mai avea un pilon care să susțină această extraordinară performanță. Sper ca aceste inițiative să fie tot mai multe și eforturile pe care le-am depus pentru a atrage sponsori din mediul privat să dea tot mai multe roade”.

Înființat în 1937 la Milano, în Italia, grupul MAPEI cuprinde 64 de fabrici în 31 de țări din întreaga lume. În anul 2013 grupul MAPEI a avut o cifră de aafceri de 2,3 miliarde de euro.
MAPEI produce de la adezivi și chituri pentru placările ceramice și sisteme complete de hidroizolare, până la produse speciale pentru consolidări structurale, construcții subterane și aditivi pentru betoane.
Numele MAPEI provine din abrevierea cuvintelor din limba italiană ce alcătuiesc expresia “Materiale Auxiliare Pentru Constructii si Industrie”.

În august 2006, MAPEI Grup a înființat MAPEI România, ca parte din strategia de internaționalizare a grupului, cu scopul de a răspunde nevoilor locale ale pieții și de a eficientiza costurile logistice.
Produsele MAPEI România se găsesc atât în rețele de magazine de tip DIY, cât și la distribuitorii locali tradiționali de adezivi și produse chimice pentru construcții.

 

E.H

Alte articole

Concert de colinde

Concert de colinde

Tenorul Sergiu Chirilă și baritonul Florin Sâmpelean vor colinda la Turda. Aceștia vor susține un concert de colinde românești și străine,…
Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda s-a construit un nou partid social-democrat. Din cel vechi a rămas doar sigla

Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda…

Rămasă fără sediu și fără membri, după ruptura din 2020, când primarul Turzii, Cristian Matei, împreună cu toți consilierii social-democrați din…
Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:  Lecția nr. 1 – Cum se ia caimacul de pe ”cafeaua” pentru care au muncit alții (pamflet, pe jumătate)

Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:…

În politică, indiferent de cumetriile pre- sau post electorale, fiecare își numără singur voturile. Iar după scrutin, politicienii care au trecut…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *