• martie 14, 2017
  • No Comment

 Bioenergia și secretele sale

Bioenergia este o terapie străveche în care însănătoșirea nu este produsă de bioenergoterapeut, ci de forța pe care pacientul o localizează în subconștient. Bioenergia consideră vindecarea în mod holistic, ca o participare egală a sufletului și a trupului. Bioenergeticienii sunt de părere că eșecurile frecvente de recuperare rezidă tocmai în faptul că se tratează doar trupul, adică efectul bolii, dar se ignoră cauza, adica sufletul, cuprins de o stare negativă, de frică,  de vinovăție, de neliniște.

Bioenergeticienii pot preciza unde există dezechilibre energetice și goluri de energie. Afecțiunile care se pot remedia cu ajutorul terapiilor bioenergetice sunt afecțiuni gastro-intestinale, neurologice, renale, hepatice, ale sistemului endocrin, ale aparatului genital, ale sistemului osos și a celui muscular, ale aparatului respirator, sau afecțiuni psihice. Există unele boli, ca de exemplu cancerul, care nu pot fi remediate cu ajutorul terapiilor bioenergetice. Terapiile bioenergetice ajută numai pacientul să răspundă mai bine la chimioterapie, să suporte mai ușor efectele adverse ale tratamentului, îi fortifică sistemul imunitar și ajută organismul în lupta sa cu boala.

În ceea privește practica propriu-zisă , unii terapeuți își ating pacienții, în timp ce alții pot opera și de la distanță , curățind aura pacienților și reglând propiul flux de energie al acestora. Bioenergia nu se învață , este un dar divin. Prin studii aprofundate se învață modul în care terapeuții trebuie să își controleze și să folosească aceste energii în folosul pacienților și care iese la iveală în momentul hotărât de Dumnezeu.

Terapiile bioenergetice reprezintă o metodă de tratament fără contraindicații, la care pot apela copiii, adolescenții, femeile însărcinate, dar și persoanele trecute de a doua vârstă.

În cazul în care pacienții au tratament medicamentos este evident că se poate continua fără probleme administrarea acestuia, în paralel cu tratamentul prin bioenergie. Terapiile complementare sunt folosite în anumite boli, deoarece pot produce efecte sigure și benefice pacientului. Terapiile bioenergetice nu dau rezultate în cazul accidentelor vasculare cerebrale, a metastazelor, a infecțiilor grave, dar pot fi de ajutor diabeticului insulino-dependent, în tratarea cancerului, dacă boala se află în faze incipiente, tratate cu citostatice și radioterapie. Recuperarea postoperatorie este alt domeniu în care terapiile bioenergetice au eficiență, ajutând organismul slăbit să se recupereze într-un timp mai scurt și mult mai eficient. În cazul unor bolnavi se pot observa ameliorări evidente de la prima ședință, însă rezultatele trebuiesc consolidate în timp. ( minimum 3-4 ședințe)

Să nu uităm că doctorul tratează și Dumnezeu vindecă.

Praxis pentru Terapii Alternative

Mara Alexandrina Daniela Iurian

Bioenergie Terapeut,Chimist,

Studentă la Psihologie -Institutul Paracelsus Saarbrücken

Tel.:(49) 15739239693

E-Mail :daniela.iurian@yahoo.com

Facebook: Alexandrina Daniela Iurian

Google + : maraiurian

Alte articole

Concert de colinde

Concert de colinde

Tenorul Sergiu Chirilă și baritonul Florin Sâmpelean vor colinda la Turda. Aceștia vor susține un concert de colinde românești și străine,…
Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda s-a construit un nou partid social-democrat. Din cel vechi a rămas doar sigla

Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD: La Turda…

Rămasă fără sediu și fără membri, după ruptura din 2020, când primarul Turzii, Cristian Matei, împreună cu toți consilierii social-democrați din…
Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:  Lecția nr. 1 – Cum se ia caimacul de pe ”cafeaua” pentru care au muncit alții (pamflet, pe jumătate)

Din învățăturile lui Rareș Bogdan către viitorii politicieni liberali:…

În politică, indiferent de cumetriile pre- sau post electorale, fiecare își numără singur voturile. Iar după scrutin, politicienii care au trecut…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *