Volei feminin: ACS „Cristina Pîrv” Turda joacă la Craiova pentru calificarea la turneul de promovare în Divizia A1

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” va participa, de vineri, 26, până duminică, 28 martie, la turneul semifinal din cadrul Campionatului Național de Volei Feminin al Diviziei A2 Vest, organizat la Craiova, în urma căruia se vor cunoaște echipele calificate la turneul de promovare în Divizia A 1.

Partidele se vor disputa în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” după următorul program:

Vineri, 26 martie

Ora 15: ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSU Politehnica Timișoara

Ora 18: SCM “U” Craiova– CSU Oradea

Sâmbătă, 27 martie

Ora 15: CSU Politehnica Timișoara – CSU Oradea

Ora 18: SCM “U” Craiova– ACS Volei Turda „Cristina Pîrv”

Duminică, 28 martie

Ora 11: ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” – CSU Oradea

Ora 14: SCM „U” Craiova– CSU Politehnica Timișoara

Meciurile se vor desfăşura fără spectatori ca urmare a Ordinului Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii. Acestea vor fi transmise în direct, pe pagina de facebook:  https://www.facebook.com/SCMCRAIOVA.RO, iar cele ale echipei turdene vor putea fi urmărite și pe pagina de facebook ACS Volei Turda: https://www.facebook.com/acsvoleiturda.

ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” a fost înființată din dorința Cristinei Pîrv de a se implica în voleiul turdean, acolo unde a început și ascensiunea sa spre titlul de cea mai bună voleibalistă a lumii. Echipa este alcătuită din turdence și fete din împrejurimi și își dorește să promoveze cât mai mult sportivii locali. Formația turdeană joacă pentru al doilea an consecutiv în Divizia A2.

Din staff-ul echipei ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” fac parte: Cristina Pîrv – fondatorul și președintele clubului

ACS Volei Turda ”Cristina Pîrv”

sportiv, Bogdan Tănase, antrenorul echipei, Vlad Toma, preparatorul fizic al formației turdene și Alexandru Lazăr, președinte de onoare al clubului, totodată antrenorul care a descoperit-o pe Cristina Pîrv.

Echipa ACS Volei Turda „Cristina Pîrv” este susținută de Primăria municipiului Turda.

Cristina Pârv, manager al clubului turdean, citată într-un comunicat transmis presei de ACS Volei Turda, a declarat:

Ne-am dorit mult să ajungem în acest punct, dar nu intenționăm să ne oprim aici. În cadrul campionatului național anterior, tot în luna martie, participam cu o echipă proaspăt înființată, tot la Craiova, la turneul semifinal al Seriei Vest a Diviziei A2. Am obținut un rezultat bun, dar de această dată, țintim promovarea în Divizia A1. Acest turneu este foarte important, pentru că este decisiv în demersul nostru. Am muncit mult, ne-am antrenat mult, iar obiectivul nostru este clar: ne dorim să promovăm în prima ligă, acesta fiind visul echipei, la care a contribuit fiecare sportivă prin dedicarea de care a dat dovadă. Ne dorim să dăm 100% în cadrul fiecărui meci, să ne dovedim nouă, în primul rând, că suntem o echipă bine sudată, care are un țel comun și care face tot ce îi stă în puțință pentru a-l atinge.

Am mare încredere atât în staff-ul nostru, cât și în fete. Am văzut evoluția lor pe teren, atât pe plan individual, cât și ca echipă și cred că împreună putem ajunge acolo unde ne-am propus. A fost un an greu, cu multe provocări, dar până în momentul de față le-am făcut față cu brio. Sper să facem o figură frumoasă la Craiova și să le oferim turdenilor care ne susțin, cu precădere în mediul online, pentru că așa sunt vremurile pe care le trăim, o surpriză frumoasă în acest weeked. Le mulțumim tuturor celor care iubesc voleiul și sunt alături de noi. Vă simțim mereu aproape, iar susținerea voastră ne dă energia pentru a-i reda voleiului turdean acel loc pe care îl merită”, a declarat Cristina Pîrv înaintea turneului semifinal de la Craiova.

Emil HĂLĂȘTUAN

 

Lasă un răspuns