În județul Cluj, centrele de vaccinare anti-COVID rămân deschise de Paște

Direcția de Sănătate Publică (DSP) a județului Cluj a anuțat că centrele de vaccinare împotriva infecției cu virusul Sars Cov 2 rămân deschise între orele 8 și 20, toată durata sărbătorilor pascale, adică de vineri, 30 aprilie, până luni, 3 mai.

În același comunicat remis presei luni, 26 aprilie, de DSP Cluj, se precizează că în perioada Paștelor toate unitățile sanitare publice din județ vor asigura permanent asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

În Cluj-Napoca, în cazul unor urgențe medicale, adulții se pot adresa Unităţii de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii funcționează Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moţilor nr. 68.

În celelalte localități urbane din județ, respectiv în municipiile Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi în oraşul Huedin, serviciile medicale de urgenţă se vor asigura prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor publice.

Deasemenea, pentru urgenţe minore populaţia se poate adresa la Centrele de Permanenţă ce funcţionează în zilele de sărbători legale în program permanent, 24 ore, la următoarele adrese:

–  Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9

–  Cluj-Napoca, str. Horea nr. 78

–  Turda, Calea Victoriei nr. 7C

–  Mociu, str. Principală nr.88

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulţi şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Municipiul Cluj-Napoca, la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5.   Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Emil HĂLĂȘTUAN

Lasă un răspuns